- 260 g mel
- 2 tsk. bagepulver
- 170 g lyst rørsukker
- 1 æg
- korn fra ½ stang vanilie eller vaniliesukker
- 200 ml sødmælk (jeg brugte nu skummetmælk)
- 90 g smeltet smør
- 1 knsp. salt
- 110 g frosne hindbær
- 90 g hvid chokolade
- 2 tsk. bagepulver
- 170 g lyst rørsukker
- 1 æg
- korn fra ½ stang vanilie eller vaniliesukker
- 200 ml sødmælk (jeg brugte nu skummetmælk)
- 90 g smeltet smør
- 1 knsp. salt
- 110 g frosne hindbær
- 90 g hvid chokolade
Forvarm ovnen til 200 grader. Smelt smørret og lad det køle lidt af. Bland smør med salt, vanilie, rørsukker, æg og mælk, pisk det godt sammen. Bland mel med bagepulver og tilsæt det herefter til sukker-/smørblandingen uden dog at rør alt for meget. Vend forsigtigt hindbær og hvid chokolade i og kom dejen i en muffinsforme. Bages midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Nu har jeg så prøvet jeres dejlige opskrift. De er simpelthen gemmeførte!Selv min far som hader muffins var også helt vilde med dem. Mange Tak. :-)
SvarSletHej Anne,
SvarSletHvor lyder det dejligt, der er et eller andet himmelsk over blandingen med hvid chokolade og hindbær. God påske!