Raw Hasselnød og Chai Brownie
- 5 dl friske dadler
- 4 tsk kokosolie
- 2 tsk marble sirup
- 1 dl rå kakaopulver, helst en rigtig god kakaopulver
- kornene fra 1 vaniljestang
- 3 chai te-poser, som man skærer op (jeg bruger pukka's chai-te, som er enorm god)
- 2 tsk knuste hørfrø (kan knuses i en kaffeblænder)
- en knivspids havsalt
- 1 dl grofthakkede hasselnødder (kan erstattes af andre nødder, det er op til en selv)
Blænd alle ingredienserne, undtagen hasselnødderne, i en foodprocesser indtil massen har samlet sig. Smør lidt kokosolie på hænderne og ælt nødderne ind i massen. Tryk massen ned i en form med bagepapir og sæt den i en fryser. Der skal den sætte sig i mindst en halv time - derefter kan du skære brownien i præcis den størrelse du vil have stykkerne i, og drysse den med lidt kakaopulver og nogle hasselnødder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar