lørdag den 14. juli 2012

Kulinarisk fødselsdagshilsen på Tony's

Min forret - Asparges med æg, brøndkarse, parmasan og urtepesto

Da jeg for 2 uger siden fyldte år, havde min kære søster foræret mig et gavekort til en valgfri middag for hende og jeg. Valget faldt på Tony's i Havnegade og må indrømme at valget var uovertruffen. På Tony's kan man nemt spise godt og meget til utrolig rimelige priser. De tilbyder 3 retter for 200 kr og 4 retter for 250, hvor man selv kan sammensætte lidt forskellige retter såsom ost, forretter, hovedretter (hvor der dog kan være lidt tillæg efter, hvilken hovedret man vælger) og desserter. Stedet er indrettet med new yorker stil og hvis man indtager øverste etage er der udsigt til køkkenet. Aftenen var smadder hyggelig og maden var i topklasse. Jeg kan bestemt anbefale Tony's og vi rullerede begge glade og meget mætte tilbage til det nørrebroske Den skønneste spaghetti with meatballs i ægte Lady og vagabonden stil
Aftenens dessert blev en forholdvis let sommerlig panna cotta med rabarber og karamel mhmm..

Min søster fik denne lækre tiramisu med jordbær og hvid chokolade. Hun syntes den var himmelsk!


2 kommentarer:

  1. forsinket tillykke! og mmh, tony's er godt. jeg holder nu stadig allermest af scarpette i rantzausgade, når det skal være italiensk:)

    SvarSlet
    Svar
    1. tak linda! der har jeg endnu ikke sat mine fødder. det må være næste stop - tak for tippet jeg er jo lidt af en sucker for italiensk mad, men hvem er ikke det? ;)

      Slet