mandag den 14. maj 2012

Skøn & Grøn Hudpleje på udsalg!I et forsøg på at opstøve min elskede økologiske dagcreme, som i virkeligheden er en natcreme af det knap så glamourøse, men skønne, allergi- og miljøvenlige mærke Derma, stødte jeg på Dermas egen webshop. Ikke nok med at de havde min øko-creme. De havde endda et outlet fyldt med produkter, som nu er udgået - heriblandt desværre min creme.
Derma hudpleje produkter

4 minutter efter var den virtuelle indkøbskurv fyldt til renden med alt lige fra håndsæbe til vådservietter. Dermas priser ligger i den gode ende, og med outletpriser omkring 30% under, samt  gratis fragt på bestillinger over 250 kr, har de bestemt gjort sig fortjent til en anbefaling herfra. 
Har du i øvrigt nogen erfaringer med deres nye ansigtscreme, 24H? Jeg gruer for, at den ikke er fed nok til mit knas tørre ansigt... 


2 kommentarer:

  1. derma er generelt ikke fed nok til min hud. men jeg putter et par dråber i, og så plejer det at være godt :) er især glad for deres olier til kroppen og solcremer.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for tippet :) Jeg har faktisk smidt en babyolie med i kurven, så det kunne være jeg skulle prøve det samme. Er det nogen særlig olie, du bruger?

      Slet