tirsdag den 24. april 2012

International hotdog-dag

Min søster og jeg er begge enige om at 'international hotdogs dag' bør være en tradition alle lande bør indføre. I så fald har vi indført den og denne gang lå den internationale hotdog dag på en torsdag. Hotdogs blev der spist mange af, ja faktisk så mange at vi til sidst var tæt på revne, men det var vel international hotdog dag? Der var hjemmebagt pølsebrød, gulerodssalat og sommerlig drikkelse bestående af st. pellegrino med citrusfrugter. En middag der bestemt faldt i begge søstre smag.

Men torsdagen stod ikke kun i hotdogens tegn. Den smukke Oh Land gæstede DR's koncerthus med underholdningsorkester og pigekor, og vi var så heldige at være indehavende af to siddepladser til koncerten. Det var noget af en oplevelse og lige så var Oh Land, der formåede at kaste sig ud i et lettere vildt sceneshow og utallige kostumeskift. Koncerten var smuk og vi gik begge ud af koncertsalen med gåsehud og smil op til ørene. Alt i alt en utrolig dejlig aften med søsterhygge i fokus.

2 kommentarer:

  1. Jeg er med på international hot-dog dag :-)
    Hvilken dato har I bestemt jer for?

    SvarSlet
  2. Dette år var det den 19 april - så mon ikke det er en meget passende dag ;-) Det er dog heldigvis lovligt at spise hotdogs andre dage om året!

    SvarSlet