Opskriften på min pizzadej kan du finde her
Fyld
- 1/3 del af en ricotta
- 1 presset fed hvidløg
- ca. 1 spsk olivenolie
- 4 skiver parmaskinke
- 3-4 figner
- lidt ahornsirup
- 3 små kviste rosmarin
- salt & peber
Dejen rulles helt tynd og 1/3 af en bøtte ricotta smøres på bunden. Et fed hvidløg fordeles ovenpå ricottaen og lidt olivenolie kastes på toppen. Derefter toppes bunden med ca. 4 skiver parmaskinke, 3-4 figner i kvarte toppet med en lille smule ahornsirup, rosmarin og til sidst salt og peber.
Jeg bager altid mine pizza på en pizzasten i bunden af ovnen ved ca. 250 grader i 8-10 min på over og undervarme. Så bliver dejen helt gylden og sprød.
Uhmmm, hvor ser den lækker ud :-)
SvarSletMange hilsner
Birthe
Helt fantastisk at I kommer figner på. Det må absolut prøves - mere eksotisk pizza skal man vist lede længe efter ;-)
SvarSlet@Anette - Ja du skal unde dig selv at prøve det - det er en himmelsk kombination og sødmen og det salte er simpelthen bare så godt sammen :-)
SletDet kunne jeg sååååå godt spise til morgenmad !!! Kh L
SvarSletJa for den da! Her kunne den vist spises morgen, middag & aften. Hyggeligt du kiggede forbi Louisa :-) Kh C
Slet