Da jeg forleden dag handlede ind i det lokale supermarked fik jeg lidt af en forskrækkelse, da jeg
kiggede på en hylde i grøntsagsafdelingen og denne store danske grønling lå og var priset til en sølle 10'er. Squashen tog jeg med hjem og som man kan se, var der nok til i hvertfald et 2-3 måltider.
Det er vel efterhånden ikke nogen hemmelighed, at begge søstre er store beundrere af David, Luise og lille Elsas evigfine madblog Green Kitchen Stories, som altid forstår at trylle i køkkenet med de lækreste vegetariske retter, som altid falder i god jord herhjemme. Denne gang blev det deres (eller rettere sagt Nigellas) opskrift på Involtini di Melanzane - en ret der smager dødgodt. Traditionelt er den lavet med aubergine, men denne zumo zucchini sneg sig også med i min udgave.
Opskriften kan du finde her
Blandingen af fuldkornsbulgur, aubergine, squash, gedefeta, capers, forårsløg og en smagsfyldt tomatsovs og pistacenødder mhmm.. himmelsk kombination!
Opskriften kan du finde her
Ingen kommentarer:
Send en kommentar